my green life

english ελληνικα русский

messinia sailing greece logo

 

Ιδιωτικά Ιστιοπλοΐα Ταξίδια, Εμπειρίες με σκάφος, Εκδηλώσεις

δελφίνια Μεσσηνία

book now

... Ιστιοπλοϊκές Κρουαζιέρες Άνεσής και Ιδιωτικότητας | Πάρτι και Εκδηλώσεις στο Σκάφος & Παράλια|  Ταξίδια Ψαρέματος & Εξερευνήσεων ...

Προορισμοί| Το σκάφος

facebook twitter linkedin pinterest instagram you tube vimeo

Ημέρα της ελιάς και Παρθένου Ελαιολάδου με γευσιγνωσία και γεύμα

HIGHLIGHTS: Μάθετε όλα τα μυστικά του αγνού παρθένου ελαιολάδου. Γευτείτε φρέσκο ελαιόλαδο. Μαζέψτε ελιές και φτιάξτε το δικό σας λάδι.

____________

 

Αναχώρηση από: σημείο συνάντησης

 

Ημέρες αναχώρησης: Κάθε Δεύτερα

 

ημερομηνίες: ολο το χρονο

 

Διάρκεια: 6 ώρες

 

Ώρες: 10:00 - 16:00

 

Άτομα: Για ομάδες έως 20 ατόμων. Μινιμουμ 4 άτομα.

 

Κρατήσεις: 72 ώρες

 

Προκαταβολή: 50%

 

Τιμή: Παρακαλώ επικοινωνήστε μαζί μας

Παρατηρήσεις:

 

tour pricetour reservation

 

ΤΥΠΟΣ ΕΚΔΡΟΜΗ: ΔΡΑΣΤΗΡΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟ ΚΤΗΜΑ

 

Το ελαιόλαδο είναι η βάση της Μεσσογειακής, Ελληνικής και φυσικά της Μεσσηνιακής διατροφικής αλυσίδας, η οποία είναι πρότυπο σωστής και υγιεινής διατροφής και παράγοντας μακροζωίας.

Από την αρχαιότητα οι Ελληνες και φυσικά οι Μεσσήνιοι ασχολούνται με την καλλιέργεια της ελιάς και την παραγωγή ελαιολάδου.

Η Μεσσηνία είναι ένας τόπος γεμάτος ελαιώνες και φημισμένη για τα δυό είδη ελιάς της, γνωστά παγκοσμίως για την ανώτερη ποιοτητά τους.

Την επιτραπέζια ελιά ΚΑΛΑΜΩΝ και την ΚΟΡΩΝΕΙΚΗ ελιά για ελαιόλαδο..

 

Η καλύτερη εποχή για το ταξίδι αυτό είναι η εποχή του λιομαζώματος

από τις αρχές Οκτώβρη μέχρι τέλος του Γενάρη. Τοτε έχουμε την δυνατότητα να μαζέψουμε ελιές από τα δέντρα μας στο κτήμα.

Θα μάθεται για όλα τα στάδια καλλιέργειας,  παραγωγής και επεξεργασίας της ελιάς και ελαιολάδου έως να φτάσει στο τραπέζι σας.

 

Το ταξίδι αυτό μπορείτε να το απολαύσετε και τις υπόλειπες εποχές, οδηγώντας και περπατώντας μέσα στους απέραντους ελαιώνες, αγγίζωντας και μυρίζωντας τα ελαιόδεντρα και λαμβάνοντας μέρος στις ετήσιες καλλιεργητικές τους φροντίδες και εργασίες.

Φυτέψτε στο κτήμα την δική σας ελιά που μετά από 4-5 χρόνια μπορούμε να σας στείλουμε να απολαύσετε το δικό σας λάδι στο σπίτι σας. Αν πάλι βιάζεστε μπορείτε να υιοθετήσετε μια ελιά του κτήματος μας.

 

Η εμπειρία σας τελειώνει στο κτήμα μας με δοκιμές  αγνού παρθένου ελαιολάδου , σπιτικών ελιών και πάστας ελιάς.  Μάθεται να ξεχωρίζεται το αγνό παρθένο ελαιόλαδο και τις διάφορες ποιότητες και χαρακτηριστικά του. Ξεχωρίστε την ποιότητα μέσα από διάφορους  “εμπορικούς όρους”.

Απολαύστε ένα υπέροχο ελληνικό γεύμα  συνοδευόμενο από φρεσκοψημένο καψαλιστὀ ζυμωτό ψωμί με ποικιλίες ελαιολάδου, σαλάτες με διάφορα αρωματικά ελαιόλαδα διάφορους σπιτικούς μεζέδες και φυσικά άφθονο κρασί και ούζο.

 

Στο τέλος γεμάτοι από αυθεντικές εμπειρίες και γνώσεις, επιστρέφουμε

 

στο σημείο της αρχικής συναντησής μας. 

 

 

Επιπλέον πληροφορίες:

Μάθετε όλα τα μυστικά του αγνού παρθένου ελαιολάδου. Γευτείτε φρέσκο ελαιόλαδο. Μαζέψτε ελιές και φτιάξτε το δικό σας λάδι. Μάθετε πως να φτιάχνετε  τις δικές σας φαγώσιμες ελιές.  Αυθεντική εμπειρία παράδοσης και πολιτιστικής κληρονομιάς στους ελαιώνες της Μεσσηνίας και στο κτήμα μας.  Ιδανική εκδρομή για οικογένειες με παιδιά και για τους λάτρεις  της φύσης και των αγνών φυσικών προιόντων της.

 

Φυτέψτε ή υιοθετήστε την δική σας ελιά στο κτήμα μας και γευτείτε το δικό σας λάδι. Ποδηλασία, τοξοβολία και άλλες δραστηριότητες στό κτήμα. 

 

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Προσφερόμενοι μεζέδες, ποτά, γεύμα και οι δοκιμές προιόντων. Ο εξοπλισμός που χρησιμοποιούμε. Ξενάγηση από ιδιοκτήτες.

 

ΔΕΝ ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: Προμήθεια προιόντων κτήματος και αποστολή τους. Παραλαβή από/προς ξενοδοχείο.

 

 

προτάσεις:

Πάρτε μαζί σας καπέλλο, γυαλιά ηλίου, άνετα και μερικά παλιά ρούχα, ελαφρύ πουλόβερ ή μπουφάν, μακρυμάνικη μπλούζα, ισόπατα παπούτσια. Μην ξεχάσετε την αγαπημένη σας μουσική και φωτογραφική μηχανή.

 

Δεν επιτρέπεται η κατανάλωση αλκοόλ σε ανήλικους. (Υπάρχουν άφθονα αναψυκτικά).

 

 

 

 

Περισσότερες Εμπειρίες

 

Γάμοι στην παραλία και στο σκάφος-Ανανεώσεις όρκων γάμου.

Προορισμοί

Μπορείτε να το κάνετε στο σκάφος ή σε κάποια μοναχική παραλία ή νησί. Ιδανικό για ζευγάρια που θέλουν ένα μικρό ,ρομαντικό και καταδικό τους γάμο ...περισσότερα

Ταξίδια για ψάρεμα 4 ώρες

Προορισμοί

Ιδιωτική κρουαζιέρα, που συνδυάζει την αγαπημένη σας δραστηριότητα με τα προσφερόμενα στις ιδιωτικές κρουαζιέρες γεύματα, παροχές και εξυπηρέτηση ...περισσότερα

Ταξίδια για ψάρεμα,8 ωρες

Προορισμοί

Ιδιωτική κρουαζιέρα, που συνδυάζει την αγαπημένη σας δραστηριότητα με τα προσφερόμενα στις ιδιωτικές κρουαζιέρες γεύματα, παροχές και εξυπηρέτηση ...περισσότερα

 

 

share this page ::

 

΄Ανεμος.. ΄Ηλιος.. Θάλασσα.. Αλάτι.. Πάθος!

 

Διεύθυνση: Messinia Sailing-My GReen LIFE
Σπερχογεία, Kαλαμάτα 24100
Βάσεις σκαφών: Kαλαμάτα Κεντρικό Λιμάνι προβλήτα 23, και Κορώνη

 

Τηλ: +30 6977 464 602

Τηλ2: +30 6950 523 370

instagram: messinia_sailing

Email: info@messiniasailing.com

website: www.messiniasailing.com

© messinia sailing 2022

website design :: smile tech